ΠΑΘΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΔΕΡΜΑ

100 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΑΣ

 

 

 

 

 

Σε εμάς μπορείτε να βρείτε δέρματα για κάθε χρήση. Έχουμε μεγάλη ποικιλία σε δέρματα για ταπετσαρίες (αυτοκινήτων και επίπλων).

Καλύπτουμε τις ανάγκες όλου του φάσματος της ένδυσης και υπόδησης με δέρματα για τσάντες, ζώνες, υποδήματα και δερμάτινα είδη.

Επεξεργαζόμαστε και παρέχουμε ποικιλία σε φόδρα (χοιρινή και κατσίκι), δέρματα μοσχάρι και μεταλλικά δέρματα, δέρματα καστόρι σε κρούτα και κατσίκι.

Κάποια δείγματα της δουλειάς μας μπορείτε να τα βρείτε παρακάτω. Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να βρούμε μαζί το δέρμα που ζητάτε.

 Δέρματα - Δείγματα δερμάτων

  

 

 

Προφίλ εταιρείας

 

Η εταιρεία ΔΕΡΜΑΡΓΥΡΟΣ ΜΟΝ. ΕΠΕ της οποίας ηγείται ο κ. Ανδρέας Αργυρός, δραστηριοποιείται στο χώρο της βυρσοδεψίας σχεδόν ένα αιώνα και αποτελεί την συνέχεια της πρώτης μονάδας στην Κέρκυρα από το 1920.

 

Η τεχνογνωσία σε συνδυασμό με την έμπνευση, την πείρα, το μεράκι και τη πολυετή παράδοση στο χώρο του δέρματος, δημιουργούν ευφάνταστες προτάσεις, που καλύπτουν κάθε απαίτηση της μόδας, σε προσιτές τιμές και τροφοδοτούν επιλεγμένες κατασκευαστικές μονάδες παραγωγής υπόδησης και δερματίνων ειδών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

ΔΕΡΜΑΡΓΥΡΟΣ ΜΟΝ. ΕΠΕ

 

Υποκατάστημα

Διεύθυνση: Δημαράκη 32, Βοτανικός Αττικής

ΤΚ 11855- Ελλάδα

Τηλέφωνο: 210 3464896

Fax: 210 5573767

 

Εργοστάσιο

Διεύθυνση: Θέση Ποταμιά, Ασπρόπυργος Αττικής

ΤΚ 19300 - Ελλάδα

Τηλέφωνο: 210 5573767

Fax: 210 5573767

 

E-mail: info@argyrosleather.gr

 

 

 

Powered by i-accessαξεσουαρ 4χ4