ΠΑΘΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΔΕΡΜΑ

100 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΑΣ

 

Το δέρμα είναι δική μας υπόθεση

 

Η τεχνογνωσία σε συνδυασμό με την έμπνευση, την πείρα, το μεράκι και τη πολυετή παράδοση στο χώρο, καθιστούν την εταιρεία μας πρωτοπόρο στην επεξεργασία του δέρματος.

Με πολυάριθμα προϊόντα υψηλής ποιότητας για να επιλέξετε, είμαστε η πηγή σας για να ξεκινήσετε μία δερμάτινη δημιουργία!

Δημιουργούμε ευφάνταστες προτάσεις, που καλύπτουν κάθε απαίτηση της μόδας, σε προσιτές τιμές και τροφοδοτούμε επιλεγμένες κατασκευαστικές μονάδες παραγωγής υπόδησης και δερματίνων ειδών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Με τρεις γενιές εμπειρίας στην επεξεργασία του δέρματος, γνωρίζουμε καλά τη σημασία της ποιότητας και της αξιόπιστης προμήθειας.

 

 

Προφίλ εταιρείας

 

Η εταιρεία ΔΕΡΜΑΡΓΥΡΟΣ ΜΟΝ. ΕΠΕ της οποίας ηγείται ο κ. Ανδρέας Αργυρός, δραστηριοποιείται στο χώρο της βυρσοδεψίας σχεδόν ένα αιώνα και αποτελεί την συνέχεια της πρώτης μονάδας στην Κέρκυρα από το 1920.

 

Η τεχνογνωσία σε συνδυασμό με την έμπνευση, την πείρα, το μεράκι και τη πολυετή παράδοση στο χώρο του δέρματος, δημιουργούν ευφάνταστες προτάσεις, που καλύπτουν κάθε απαίτηση της μόδας, σε προσιτές τιμές και τροφοδοτούν επιλεγμένες κατασκευαστικές μονάδες παραγωγής υπόδησης και δερματίνων ειδών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

ΔΕΡΜΑΡΓΥΡΟΣ ΜΟΝ. ΕΠΕ

 

Υποκατάστημα

Διεύθυνση: Δημαράκη 32, Βοτανικός Αττικής

ΤΚ 11855- Ελλάδα

Τηλέφωνο: 210 3464896

Fax: 210 5573767

 

Εργοστάσιο

Διεύθυνση: Θέση Ποταμιά, Ασπρόπυργος Αττικής

ΤΚ 19300 - Ελλάδα

Τηλέφωνο: 210 5573767

Fax: 210 5573767

 

E-mail: info@argyrosleather.gr

 

 

 

Powered by i-accessαξεσουαρ 4χ4